A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. bővebb leírás
elfogadom

Winter Tour 2018

Lipcsei turné Zenekarunk közreműködésével!

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar az Armel Opera Festival felkérésére működik közre a WINTER TOUR 2018 elnevezésű koncert turnén, a lipcsei Gewandhausban.

Műsor:

Beethoven 9. Szimfónia

Közreműködik:

Alba Regia Vegyeskar, Primavera Kórus

Vezényel:

Dubóczky Gergely

Az Armel Opera Festival 2008 óta mutat be operaritkaságokat és legfőképp kortárs műveket. Az elmúlt 11 évben a világ minden részéről több, mint 55 operát állított színpadra. Különlegessége, hogy az évente öt új produkciót bemutató fesztivál nemzetközi tehetségkutató versennyel párosul. Az Armel Operaversenyen a szakmai zsűri az énekesek hangi kvalitásai mellett a színészi képességeiket is értékeli. Az Armel Opera Festival helyszínei Budapesten a Müpa Fesztiválszínház, illetve Bécsben a Musik & Theater (MuTh színház).

A fesztivál bemutatóit 2009 óta a francia-német ARTE Concert, Európa legnagyobb kulturális TV csatornája  élőben közvetíti és az előadások további fél éven át a csatorna weboldalán felvételről elérhetők az operarajongók széles közönsége számára.Az Armel Opera Festival 2015-ben és 2017-ben elnyerte az Európai Fesztivál Szövetség “kiváló” minősítését, mely Európa legrangosabb fesztiváljainak szóló elismerés.

Az Armel Opera Festival az operaelőadásokon túl egyéb színpadi produkciókat is létrehoz, és hangversenyeket is szervez. A magyarországi helyszíneken kívül többek között Franciaországban, a Versailles-i Kastélyban, Avignonban az Operaházban, Plzen-ben az Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt részeként, Svájc legrangosabb koncerttermeiben, valamint a Berlin Filharmóniában, a lipcsei Gewandhaus-ban, New Yorkban a Carnegie Hallban, Londonban a Cadogan Hall, a Hackney Empire Színház termeiben, és a Jersey Operaházban.

Az Armel Opera Festival Zenekara 2013 óta kíséri európai turnéira a Moszkvai Balett, illetve a Szentpétervári Balett társulatait.

A Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató verseny nyerteseit az Armel Opera Festival 2015 óta saját díjban részesíti. Az Armel-díj a fiatal tehetségek számára fellépési lehetőséget jelent a New York-i Carnegie Hall koncerttermében, a Berlin Filharmóniában, illetve Londonban a London Mozart Players zenekar kíséretében.

 

Armel_logo

művészek

  • dátum:
  • helyszín:
  • időpont:
  • 2018. December 14.
  • Gewanghaus - Lipcse, Németország
  • 20:00

Jegyek és Bérletek

Jegyvásárlásért kattintson a lipcsei Gewandhaus Zenekar honlapjára

vissza