A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. bővebb leírás
elfogadom

Ingyenes a Musica Sacra

PÉNTEKEN DÉLUTÁNRA ELFOGYTAK AZ INGYENES JEGYEK A MUSICA SACRÁRA

Augusztus 12-én, vasárnap 21 órától ingyen láthatják a Musica Sacra hangversenyét a komolyzene kedvelők a Nemzeti Emlékhelyen. A belépők pénteken délutánra elfogytak. Az előadásra korábban megváltott jegyek árát mindenkinek visszatérítik. Három héten át, 2018. augusztus 13-tól augusztus 31-ig válthatnak vissza minden jegyet készpénzre az Alba Regia Szimfonikus Zenekar jegypénztárában hétfőtől-péntekig 10.00-18.00 óra között. 

musicasacra01

A Musica Sacra komolyzenei koncertjén ebben az esztendőben Rossini Petite messe solennelle (Kis ünnepi mise) című remeke csendül fel olasz vendégszólisták és az egyesített kórus előadásában, Ács János vezényletével. Ennek a koncertnek lehetnek részesei a hallgatók – a szervezők döntése értelmében ingyenesen.

Az előzetesen lefoglalt jegyek átvételére vasárnap 19 órától a Városház téri jegyárusító pavilonban lesz lehetőség. További információ a jegyiroda@arso.hu címen, vagy a +36 70 509 8805 telefonszámon kérhető.

Az ingyenességre vonatkozó döntés a Koronázási Szertartásjátékot nem érinti. A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy elővételben a jegyek nagy része elkelt, így aki szeretne részese lenni az augusztus 18-i vagy 19-i előadásnak a Nemzeti Emlékhelyen, az váltsa meg belépőjét mielőbb!

 

forrás: www.szekesfehervar.hu